Sidor

Fast i Reno

Har jobbat rätt mycket på sistone och på kvällarna har jag fastnat i Stieg Larsson, således har det blivit ganska tunnt med bloggposter. Men nu har jag tid. Vi är nämligen fast i Reno.

Det hela började med att vi tänkte åka nånstanns under helgen, planen var först Redwood National Park, men då vädret verkade var lite halv-dassigt där så bestämde vi oss lite impulsivt att dra till Reno istället och se hur osmakligt folket i The Biggest Little City in the World är.

Så vi drog hit efter att vi spelat fotbollsmatch på fredagen och kom fram en stund efter midnatt och checkade in på Peppermill. Helt ok, vi gamblade och åt på lördagen och såg större delen av Reno, det är inte så jävla mycket att se direkt.

Söndagen skulle vi bara checka ut, äta frukost och dra hem. Två av tre gick bra, det sista gick bra i typ 10 minuter innan temperaturlampan på instrumentpanelen börjar blinka. Tack och lov hade vi inte kommit upp i bergen än. Stannade och kollade lite under huven och insåg att det var nått som läckte ut på undersidan.

Vi puttrade upp till en mack och var förvirrade i ett par minuter innan jag lånade telefon och fick tips på bilmekaniker som hade söndagsöppet av den väldigt trevliga mackpersonalen. Efter en stund fick vi bärgning beställd. En timmes väntan senare kom en tjock snubbe i shorts och t-shirt och en fet bärgningsbil och tog med oss. Han visade sig vara väldigt trevlig på vägen till verkstaden.

Där var de också väldigt trevliga och hade avtal som gjorde att bärgningen läggs till räkningen hos dem sen, dessutom kostade det bara $39, USA är tydligen ett rätt bra land att få bilservice på.

Dock hade de inte delarna de behövde för att fixa vår vattenpump samt oljefiltret som också verkade ha pajat av nått tryck från pumpen. Så nu är vi fast i Reno i natt medan vi väntar på att de ska fixa delarna imorgon, lät som det skulle gå bra. Reno är inte riktigt staden man vill vara i överdrivet länge så jag hoppas verkligen allt löser sig imorgon.

4 kommentarer:

Sooz sa...

Det låter som början på en film, du vet det va :D

Bli inte inspirerad av några Johnny Cash-låtar bara...

Anonym sa...

Grattis Roger :) Väntar med spänning på utvecklingen! /Andreas

Tommy sa...

waow! du kunde öppna huven - du är ju nästan bilmekaniker?

Roger sa...

Man har ju jobbat på mack! =)